Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Om foreningen      l     Bestyrelsen    I      Gallerier      I      For medlemmerne     I    Indmeld     I    Links   I   Forside

Foreningen.

De Fyenske Sortkrudtsskytters formål er - gennem træningsskydninger og ved deltagelse i inden- og udenlandske arrangementer, hvor der skydes med gamle våben typer, at fremme interessen for og færdigheden i at anvende sådanne våben. Foreningen vil løbende arrangere forskellige konkurrencer samt formidle oplysninger om andre konkurrencer og arrangementer med cowboy- militær og historiske skydninger.

De Fyenske Sortkrudtsskytter holder til på Lombjerge skydebane hvor vi kan skyde på godkendte baner fra 25-200m, vi har et dejligt skydehus med mange faciliteter samt et pragtfuldt opholdsrum hvor vi virkelig kan dyrke det sociale, ung og gammel imellem (der bliver virkelig delt ud af viden og erfaring).

Vi skyder for tiden hver lørdag året rundt fra kl.10.00 til 12.00

Lombjerge Skydebane, Egelundsvej 1 5750 Ringe